Welcome Section

Graviton Design
.. vse za splet že več kot 10 let.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Ali ne bi bilo lepo, če bi za splet imeli nekoga, ki se spozna na svoje delo ter pri tem uživa? Kontaktirajte nas.

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Izdelujemo učinkovite spletne trgovine, ki rastejo skupaj z vami. Po zaključenem projektu vam seveda ne pobegnemo, ampak vam nudimo učinkovito podporo pri vzdrževanju in urejanju spletne trgovine.

GOSTOVANJA

Spletna stran ali trgovina sta brez gostovanja kot avto brez koles, zato vam pri Gravitonu nudimo tudi letna gostovanja vaših novih spletnih predstavitev.

DOMENE

Spletna stran, spletna trgovina ali poštni predal sta brez domene kot hiša brez hišne številke. Poštar je ne najde. Za vas uredimo poljubno domeno, ki bo vaša prava hišna številka na spletu.

FACEBOOK UPRAVLJANJE

Si želite imeti nekoga, ki bi poskrbel za profesionalno predstavitev in komunikacijo vašega podjetja na Facebooku? Kontaktirajte nas.

POŠTNI PREDALI

Poskrbimo tudi za vzpostavitev poštnih predalov, ki jih lahko poimenujete poljubno@vašadomena.si.

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

Za vas razvijemo, načrtujemo in oblikujemo celostno grafično podobo.

TISK

Po potrebi vam tiskovine natisnemo in dostavimo na željeno lokacijo.

Pixflow image sliders

IZDELAVA SPLETNIH STRANI
Nove spletne strani izdelujemo po zadnjih designerskih smernicah, odzivno, všečno in učinkovito. Naši izdelki stremijo k uporabniku prijaznim in uporabi čim bolj preprostim rešitvam.
PREDSTAVITEV NA SPLETU JE INVESTICIJA
Bistvo investicije pa je, da se ta povrne. Ne samo, da se povrne, ampak, da dolgoročno ustvari dobiček. Ko investirate v stroj, ne kupujete najslabšega in najcenejšega. Drži?