GRAVITON DESIGN
O NAS

Smo podjetje, ki se ukvarja z IKT – informacijsko komunikacijsko tehnologijo in poslovnimi rešitvami. Ustanovljeno leta 2006, in  ga sestavlja osebje z večletnimi izkušnjami na področju Interneta. Leta 2009 smo postali del mednarodne organizacije Graviton The Missing Link, ki deluje na področju oblikovanja, promocije, marketinga, medijev, organizacije dogodkov, managementa, hibridnega glasbenega servisa za skupine in novodobnih načinov v industriji.

Nudimo celovitost in rešitve predstavitev podjetij na trgu, s pomočjo elektronskih in klasičnih medijev:

– izdelava spletnih strani in spletnih trgovin ter spletnih strani po meri,
– ureditev domene in gostovanje spletne strani,
– grafično oblikovanje (celostna grafična podoba) in priprava materiala za tisk,
– svetovanje.

Sodelujemo s partnerskimi podjetji, ki so strokovnjaki na svojem področju in so se izkazali že v naših sodelovanjih v preteklosti.

Težimo k temu, da stike navežemo tudi z novimi, bodočimi partnerji, katerih dejavost je podobna naši. Imamo tudi nekaj zunanjih strokovnih sodelavcev z različnih področij. To pomeni, da je število ljudi, ki deluje na projektih, odvisna od vrste in obsega projekta.

S timom odličnih strokovnih sodelavcev, lahko naročniku zagotovimo profesionalno izvedbo celotnega projekta, od ideje do končne izvedbe, oglaševanja, urejanja in vzdrževanja spletnih vsebin ter stalne strokovne podpore.

Naše vrednote so kreativnost, zaupanje, kakovostne storitve, zadovoljevanje želja strank, dobri poslovni odnosi s partnerji in naročniki ter splošno zadovoljstvo vključenih v projekte.

Veselimo se sodelovanja z vami?

Osebna izkaznica podjetja:

Graviton, ekonomsko in podjetniško svetovanje
Mohor Mlakar s.p.
Zagrad 132, SI-3000 Celje, Slovenija
GSM +386(0)41-214-117
E-mail: info(at)graviton-design.com
ali gravitondesigns(at)gmail.com
Internet: www.graviton-design.si

Matična št.: 3146162000
Davčna št.: SI48142450
Transakcijski račun: 05100-8012293869
Davčni zavezanec: DA